Natur & kulturparken

Publisert oktober 11th, 2013 | av Kristian Bjørnstad

En million til Finnskogen Natur & kulturpark fra regjeringen

Arbeidet for å utvikle vår region har fått et løft. Kommunal- og regionaldepartementet har bevilget nær en million kroner til det lokale arbeidet i Finnskogen. Det betyr mer aktivitet i grendene utover neste år. Dette viser at det å arbeide i et sikt parkarbeid, hvor en blir sterkere sammen, nytter.

Prosjektet vil starte på nyåret og det er et fokus på lokal og regional formidling av Finnskogen, samt å styrke besøksopplevelsene her. En felles ressursanalyse for hele regionen skal utarbeides. Det er også planlagt en rekke grendeverksteder fra Trysil i nord til Austmarka ved Kongsvinger i sør.

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑