Næring

Publisert januar 8th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Fine finnskogprodukter øker salget

På finnskogen finnes flere gode produsenter av både matprodukter og opplevelser. I dette innlegget presenterer vi noe matprodusenter.

Lokale produkter har de siste årene økt i popularitet og produktene fra Finnskogen selges i alt større grad. Faktisk klarer ikke matprodusentene nedenfor å levere nok varer. Her ligger det et større potensiale for videre utvikling av produkter fra skog og finnskog. Skogprodukter er særegne i et marked med fokus på fjell, fjord og fisk.

I Trysil Finnskog er vi på gang med ideer om flere produkter og det kommer vi til å skrive mer om senere. Ta en titt på produktene nedenfor og kjøp de neste gang du ser de i en butikkhylle. Kanskje har du en ide’ om et produkt du mener bør utvikles? Ta kontakt med oss.

LINNEA FINNSKOGEN – FRUKT OG BÆRPRODUKTER

logo img_7687

 

Disse produktene er basert på råvarer fra Finnskogen og selges i alle spesialmatbutikker og andre utsalgssteder. Mer informasjon her.

 

FINNSKOGHONNING – OG ANDRE BI-PRODUKTER

Hylle_med_honning  Honningglass_500g

Finnskoghonning i Åsnes Finnskog klarer ikke å levere nok varer for tiden. Kvaliteten er god og det setter folkpris på. Produksjonen og utsalget i Åsnes er blitt et virkelig senter for honningproduksjon på Finnskogen. Mer informasjon her.

 

FINNSKOGEN MIKROBRYGGERI

logo (1)  vemund

Det er alt flere som smaker øl fra finnskogens eget bryggeri. Bryggeriet som ligger ved Vermundsjøen i Åsnes Finnskog leverer regionalt til Elverum og nå også til Søre Trysil. De ulike typer øl er å få smake på Akre gård i Galåsen og på arrangementer i Søre Trysil. Mer informasjon her.

 

 

 

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑