Næring

Publisert januar 10th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Jakt og fiske med en smak av Finnskogen

I fjor høst kunne jegere og fiskere på besøk i Søre Trysil få en smak av Finnskogen. Gjerfloen Fluefiske og Søre Trysil utmarkslag samarbeider nå med Akre Matopplevelser for å kunne tilby jegere og fiskere mat og historier basert på vår spennende skogfinske historie. Pakken med jakt, fiske, mat og historier skal utvikles videre utover åre med hjelp av Trysil utmarkstjenester. På sikt skal det arbeides med flere natur og kulturopplevelser med smak av Finnskogen.

 

Riverkeeper_and_guide  Age_Sandbakken Synnøve Galaasen Olsen

Om du ønsker å jakte eller fiske i det 125 000 dekar store utmarksområdet i Søre Trysil og samtidig få en smak av Finnskogen, da tar du kontakt med Snorre Grønnæss på Gjerfloen fluefiske eller Sunnøve Galaasen Olsen på Akre Matopplevelser.

STUL-2005


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑