Arrangementer

Publisert januar 17th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Meld deg på vertskapskurs!

Vil du lære deg kunsten å få personer til å føle seg velkommen? Vil du ha et bevisst forhold til hvordan du tar i mot gjester i din bedrift, lag eller arrangement? Da kan du ta et inspirerende vertskapskurs. Her kan du lære deg filosofien bak vertskapstenkningen og praktiske tilnærminger. Kurset bygger på den kjente svenske boken Värdskapet.

Finnskogen Natur & kulturpark tilbyr nå vertskapskurs til interesserte på Finnskogen. De første kursene ble arrangert før jul lenger sør på Finnskogen med stor suksess. Kursene organiseres som studiesirkler med en introduksjon fra personer fra organisasjonen Studiefrämjandes kontor i Torsby. Kurset er gratis og du får en studiebok.

Hvis du er interessert, send en epost til Trysil Finnskog nettverket: post@trysilfinnskog.no

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑