Nyheter

Publisert mars 16th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Landsjøåsen Vel fyller 70 år. Pusser opp for 3,5 millioner.

Vi gikk inn i feire- året med 5 av styrets medlemmer på Vertskapskurs! Vi ønsker nemlig å bli et enda bedre vertskap! Det innebærer at vi må bli bedre på historien vår, bli bevisst at vi er en del av Trysil Finnskog, og at vi ønsker å presentere og representere det som er ekte og bra!

Av Elin Rydje, leder av Landsjøåsen Vel.

Vi vil skape et behov for de tilbudene vi tenker oss å iverksette. Vi skal prøve å få til et dynamisk lokalsamfunn, og vi vil i det hele tatt prøve å være den beste samarbeidspartneren til alle i Søre Trysil spesielt, og til resten av Trysil generelt. Vertskapskurset har åpnet opp for flere ideer, og flere samarbeidspartnere. Vi løfter hverandre i diskusjonen, og sparringen er morsom.

Aktiviteten i Landsjøåsen, og rundt Åsvang er preget av mye stå-på-vilje hos dugnadsfolk. Alle vil at vi skal leve ser det ut til!! Takk, og takk takk for at det er slik!! Vi har satt opp Årshjulet vårt for 2014, og det er lagt opp til mange arrangementer og Kultur-kafèer etc.

Per Ivar Galåsen og Åge Bakken pusser opp Åsvang      Melkeramapa i Landsjøåsen     DSC_9799-1

Det blir noe for alle! Og vi tenker stadig på nye ting vi vil prøve ut! Det er i år 70 år siden lokalet ble bygget, og det er på tide for vår generasjon å ta tak i opprusting. Det blir et tilbygg på 60m2. I to etasjer, med utleie-leilighet i 2.etg.  Kjøkkenet blir på hele 60m2, og vi øker med det muligheten for å ha hvilke arrangement som helst. Hele lokalet vil bli pusset opp, og dere vil se store forandringer framover. Alt fra kurs/konferanser til brylluper og fest! Markeder og svenske-overnattinger, kultur-kafeer og landsmøter blir nå mulig!!

Det å ha en fin samlingsplass med mange muligheter, er veldig viktig. Sjølve storstua vår må bli trivelig og anvendelig. Gode ideer samles, og vi står sammen om dette krafttaket. Kanskje bidrar det til at folk har lyst til å flytte hit! Da blir vi glade, da!!!

Landsjøåsen Vel er veldig fornøyde med  å være Trysil Finnskogs støttespiller. Det bidrar til å løfte oss!!

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑