Historie

Publisert mars 27th, 2014 | av Anders Nyhuus

Bjørnejakt på Rundfloen i Søre Trysil i 1885

«…antog jag med glädje en björnjagtsinnbjudning från en norsk storbonde, Lars Rundflon. En björn hade nämligen af honom och den välbekante svenske björnjägeren Lars Långflon holmats strax i närheten af Rundflon…»

I Svenska Jägarförbundets tidsskrift fra 1885 fant vi denne artikkelen om en bjørnejakt hos Lars og Otto Rundfloen på garden Rundfloen i Søre Trysil. Forfatteren (og jeg-personen) i historien er ukjent, men ble – sammen med den berømte bjørnejegeren Lars Långflon – invitert av Lars Rundfloen til bjørnejakt på Rundfloen:

(Bildet over viser Lars Långflon og endel av jaktutstyret hans. Vi har tidligere skrevet om Lars Långflon her)

BjørnejaktRundfloen
Purchase Discount Medication! buy dapoxetine Online . Next Day Delivery, Cost Of Dapoxetine.
Low cost cream .5mg pill buy estrace online buy estradiol valerate estradiol 15000. Cream false negative buy cream uk estrace .5mg side effects 17 alpha
Where To Buy prozac online , NO PRESCRIPTION Required, Cheap Prozac Without Prescr. Posted by Jason on 24/12/2013. Where to buy prozac online , NO


Om forfatteren

Skogbruker fra Vestsjøberget, Trysil. Deleier og daglig leder for konsulentvirksomheten QuiBono AS (prosjektledelse, næringsutvikling, gründer- og etablererrådgiving, webutvikling, sosiale medier osv.) Laget og drifter trysilfinnskog.no sammen med Kristian Bjørnstad.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑