Nyheter

Publisert mai 12th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Smaken av 1814 i Galåsen

Buljong av Prostmyra bein. Bibringe fra Prostmyra med mandelpotet, rødvinssaus, vårsalat av viltvoksende Galåsvekster, brødpudding med hjemmelaget vaniljeis og bringebærsaus fra Plassen. Dette var menyen anno 1814 som ble servert på Akre Matopplevelser i Galåsen i helgen. Vertinnen selv, Synnøve Galaasen Olsen, var kledd i tidsriktige klær og hadde gode historier på lager.

Senere spilte Mick Aspen Melby og Søre Trysils kor «Joy to the World» opp i «Universitetet» (grendehuset i Galåsen). Det ble rapportert om god stemning. «Konserten var flott med humor, allsang, kor og gledesutrop. Det var sanger av norske artister med endel Prøysen. Mick gjorde en super jobb sammen med koret!, sier Synnøve Galaasen Olsen. Det var Galåsen grendelag og Akre Matopplevelser som sto for arrangementet.

Mick aspen melby galåsen mai 14


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑