Nyheter

Publisert mai 30th, 2014 | av Kristian Bjørnstad

Kulturruta i Grue og Finnskogen i helga?

Finnskogen byr på mange spennende opplevelser. Her finnes natur, mystiske steder, historiske finnegårder og lokal mat. Du finner også en spennende og aktiv gruppe av kunstnere og kunsthåndverkere på Finnskogen. Disse kan du besøke i helgen ved å ta Kulturruta i Grue. Her finner du 14 stoppesteder med utstilling og arrangementer i helgen. Besøk glassblåsere, nyt bildekunst, kjøp naturdekorasjoner, klær og interiør. Det starter den 29. Mai og holder på til 1. Juni.

Mer informasjon hos Norsk Skogfinsk Museum her.


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑