Nyheter

Publisert desember 23rd, 2014 | av Kristian Bjørnstad

God jul og godt nytt år!

Vi ønsker alle i og utenfor Trysil Finnskog en riktig god jul og godt nytt år!

Trysil Finnskog ligger nå under et fint lag av snø og det finnes vel ikke et bedre sted å feire julen, eller hva?

Gjennom året har vi i Trysil Finnskog nettverket arrangert flere grendeutviklingsverksteder i samarbeid med Finnskogen Natur & kulturpark. Vi har også jobbet med formidling, ved å gjøre våre historier og spennende steder tilgjengelige på en mobilapp. Den blir lansert på nyåret. Vi har skrevet om både historiske og dagsaktuelle saker på vår nettside og vi opplever en økende interesse for Finnskogen i Trysil.

For 2015 planlegger vi flere aktiviteter. Det kommer vi tilbake til. Vi planlegger bl.a. en større familiedag med skog og Finnskog som tema. I tillegg skal vi starte et arbeid med å utvikle opplevelser basert på natur- og kultur i samarbeid med alle interesserte. Så send oss en melding om du har noen gode ideer.

Beste hilsener

Kristian Bjørnstad

Koordinator Trysil Finnskog nettverket

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑