Nyheter

Publisert juni 11th, 2015 | av Kristian Bjørnstad

Finnskogen valgt ut som naturperle

Friluftseksperter fra Statskog har i en ny kampanje lansert Finnskogen som en av Statskogs spesialiteter. Kampanjen tar sikte på å få flere ut på tur i friluftslivets år 2015. Statskog nevner spesielt Finnskogleden i sin beskrivelse av Finnskogen. Det er jo vandring i et unikt historisk miljø som gjør vår region til en perle – en natur- og kulturperle får vi vel si? Det finnes andre områder i Norge med spektakulær natur, men i vår region har vi en unik kultur og historie som er vanskelig å kopiere. Ta derfor en tur på Finnskogen i sommer!


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑