Nyheter

Publisert november 7th, 2015 | av Kristian Bjørnstad

Flere til Finnskogen. Besøksnæringsseminar med Finnskogen Natur & kulturpark

God stemning og vilje til videre satsing fra næringsdrivende på Finnskogen. Det var resultatet etter at nærmere tretti personer fra små og større bedrifter i besøksnæringen på Finnskogen møttes på Sønsterud gård i Åsnes for å diskutere veier fremover. Det var også flere fra Trysil til stede.

Finnskogen Natur & kulturpark arrangerte seminaret. Dag Koppervik fra Innovasjon Norge Hedmark var invitert for å både peke på det som er bra og stille noen kritiske spørsmål. Det skapte god debatt hos deltakerne.

Koppervik pekte på at Finnskogen er en kjent merkevare med mye potensiale for opplevelser. Han har også registrert at Finnskoginger er stolte av regionen og skogfinsk tilhørighet. Men fortsatt mente Koppervik at Finnskogen er en godt bevart hemmelighet og at regionen må gjøres mer kjent og tilgjengelig for besøkende. Deltakerne arbeidet med flere konkrete tiltak fremover for å styrke samarbeid og utvikle opplevelser og produkter.

 


Om forfatteren

Bygde- og stedsutvikler fra Lutnes i Søre Trysil. Redaktør for denne nettsiden og koordinator for nettverket trysilfinnskog.no.Legg igjen en kommentar

Tilbake til toppen ↑